Buitenland

Het bericht
In een bericht op Facebook toonde het Witte Huis de partners van de NAVO-dignitarissen op bezoek in Brussel. Maar Gauthier Destenay werd eerst niet genoemd.
Vlag van Kenia
Zeventien Oegandese vluchtelingen moeten in Kenia een maand in de cel zitten. Ze protesteerden tegen de mishandeling van LGBT-vluchtelingen uit Oeganda in de Keniaanse opvangkampen.
Copulerende computermuizen
Pornhub is op 25 mei tien jaar geworden en de pornosite deelt daarom enkele statistieken.
Vlag van Tsjetsjenië
Human Rights Watch heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat verschillende hooggeplaatsten in het Tsjetsjeense staatsapparaat betrokken zijn bij de klopjacht op homo- en biseksuele mannen.
Logo World OutGames Miami
Met een kort bericht op Facebook heeft de organisatie van World OutGames Miami aangekondigd dat bijna alle evenementen zijn geannuleerd. De woede bij de deelnemers is groot.
Carl XVI Gustaf
Koning Carl XVI Gustaf van Zweden heeft in Indonesië de situatie van homo's in de provincie Atjeh aangekaart. Een jong homokoppel kreeg er maandag 85 stokslagen...
Wapen van Utrecht
Vier jongens van veertien, vijftien jaar hebben donderdagmiddag een bootje met drie homoseksuele mannen met stenen bekogeld, bespuwd en uitgescholden. Dat vertelde ooggetuige Ingeborg, die zelf...

Pagina's

Hier niet op klikken aub