VIDEO | Michael Lanzo wint Belgium's Got Talent

21/12/2013 - 16:11

Michael Lanzo is de winnaar geworden van de tweede editie van Belgium's Got Talent. "Ik kan het nog altijd niet geloven, het is alsof ik droom", reageerde de zanger zichtbaar geƫmotioneerd op zijn overwinning. Lanzo imponeerde publiek, jury en kijkers met zijn imposante stem. Hij liet zich opmerken met opmerkelijke invullingen van bestaande liedjes.

Zo maakte hij tijdens de audities een medley van bekende Vlaamse liedjes, die hij naar een nieuw niveau tilde. In de liveshow bracht hij een doorleefde eigen versie van 'I will always love you' van Withney Houston. Dat lied zong hij in het Izegems, het dialect van de gemeente waar hij woont. In de finale bedankte hij al zingend iedereen die hem had gesteund met een interpratie van 'You Raise Me Up' van Secret Garden.

Lanzo wint 50.000 euro. Lanzo is al enkele jaren actief in het showbizzcircuit van charmezangers, maar heeft nu op korte tijd grotere bekendheid verworven. Hij greep in Belgium's Got Talent zijn kans om te tonen wat hij wil doen als artiest.

Bron: 

Eigen verslaggeving, De Standaard