VIDEO | Boylesque-cabaret 'Briefs' in Keulen

02/07/2016 - 13:04
Van donderdag 1 september tot zondag 4 september brengt The Briefs Factory 'Briefs in Cologne', in Keulen. De show wordt omschreven als boylesque, acrobatie, comedy, drag, strip en 'Priscilla meets The Chippendales'.

Chicos Production, de organisatie achter Mister Gay Germany, haalt The Briefs Factory naar Keulen. Keulen heeft zich de voorbije jaren opgeworpen als drijvende kracht voor het gay nachtleven in de regio Benelux en Noordrijn-Westfalen. 
 
"'Briefs' is 's werelds eerste en enige mannelijke crossdressingcircusshow, een snel-artiestiek boylesque, een festival van lichamen, slips en vaardigheden, een explosie van muzikale en kunstzinnige verrassingen, een orgie van glamour, glitter, licht en lust naar overdrijving", omschrijft Andreas Linek de show in het persbericht. 
 
Met andere woorden: spektakel. 
 
The Briefs Factory is een collectief uit Brisbane in Australië dat startte in 2008. De artiesten zijn Fez Faanana, Mark Captain Kidd Winmill, Louis Biggs, Lachlan Shelley, Thomas Worrell, Evil Hate Monkey en James Welsby.
 
'Briefs in Cologne'
Van 1 tot en met 4 september.
Volksbühne in Keulen.
Tickets tussen de 29 en 39 euro.
VIP-tickets 49 euro. 
Info en tickets.

Bron: 

Eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub