Gay editie voor Studio 54 op gaypridedag

16/04/2016 - 09:37
Red & Blue organiseert op zaterdag 14 mei een speciale homo-editie van discofeest Studio 54. 14 mei is de dag van de gayprideparade in Brussel. Studio 54 was altijd een beetje (veel) gay, maar volgende maand voor een keer expliciet.

"Naar aanleiding van vijftien jaar Studio 54 wouden we eenmalig een extra editie plannen op een zaterdag voor al die mensen die nooit konden komen op een zondag omdat ze de maandag moesten werken of een ander excuus!", schrijft Red & Blue op Facebook. 
 
"En omdat het op 14 mei 2016 de gaypride in Brussel en het Eurovisiesongfestival in Zweden is, vonden wij dat dit de ideale gelegenheid was om alle gay iconen te eren op deze speciale Studio 54."
 
"Freddie Mercury, The Village People, Diana Ross, Cher en nog vele anderen zullen aan bod komen die avond, want DJ Da Pierre zal hun schitterende discorepertoires aan bod laten komen."
 
De organisatie belooft veel ambiance met onder andere de dansers van Showcase by Tommy Gryson. "Trek jullie kleurige outfit aan en jullie dansschoenen en heb zoals in de jaren 80 de tijd van je leven!". De dresscode is 'kleurrijk'. De inkom is gratis tot middernacht. Nadien kost de toegang 12 euro.

Bron: 

Eigen verslaggeving