Toyota hybridewagen te winnen tijdens SPARKLE

11/01/2018 - 12:17
Tijdens SPARKLE worden prachtige prijzen weggegeven via een tombola. De hoofprijs is een Toyota C-HR ter waarde van 29.900 euro. Deelnemers kunnen op voorhand tombolatickets kopen.
SPARKLE is een groot feest waarop iedereen welkom is. Çavaria, de Vlaamse koepel van LGBT-verenigingen, organiseert SPARKLE. Tijdens een zaalshow in aanwezigheid van prominenten, artiesten en mediafiguren blikt çavaria terug op de hoogtepunten van 2017. Daarbij hoort ook de uitreiking van de Çavaria Awards, prijzen voor mensen en organisaties die zich inzetten voor holebi’s en transgenders. Geena Lisa, Isabelle A en Divan komen optreden tijdens de show in de Theaterzaal van de Vooruit.
 
Aansluitend barst het grote feest in de Concertzaal los. Trinxx, de dansformatie van Raf Van Puymbroeck, Jef De Prins en Yannick Van Damme, toont er haar flitsende bewegingen. Bernard Gavilan, Ilse Liebens en Sadziky zorgen voor de beats. 
 

Toyota C-HR

Tijdens het feest worden de winnaars van de tombola bekendgemaakt. De prijzenpot is zeer genereus.
De hoofdprijs is een hypermoderne Toyota C-HR. Deze hybride wagen valt meteen op met z’n uitdagende lijnen en wendbaar model. De wagen is maar liefst 29.900 euro waard. De winnaar zal zelf de kleur en de afwerking van de crossover kunnen bepalen. Bezoekers die zich een indruk willen vormen van de Toyota C-HR kunnen op een stand op SPARKLE een virtuele rit mee maken.
 

 

Diverse prijzen

Er zijn heel diverse prijzen te winnen: een vakantie naar Kreta voor twee personen aangeboden door reisorganisatie Elisa was here, drie lidmaatschappen voor een jaar bij Basic-Fit, drie jaarabonnementen op De Morgen, twee weekendbonnen van Belvilla, vijf Bongo-bonnen Relaxweekend met Diner, twee Canon digitale camera’s PowerShot SX620 HS en twee Canon fotoprinters SELPHY CP1300, vijftien duotickets voor de voorstelling Selon désir van Opera Ballet Vlaanderen en vijf waardebonnen van 100 euro bij ICI PARIS XL.
 
De opbrengst van de tombola gaat naar de Holebifoon, de luister- en infolijn voor iedereen met vragen over seksuele oriëntatie en gender.
 
SPARKLE vindt plaats op zaterdag 27 januari in de Vooruit in Gent. De receptie en zaalshow beginnen om 19 uur, het feest start vanaf 22 uur. SPARKLE-tickets en tombolatickets zijn online te koop.
 
Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub