Miss Travestie Antwerpen 2017 Chatteloe beroofd

09/01/2018 - 08:32
De koffer van de auto van Chatteloe, die vol showmateriaal zat, werd in de nacht van oud op nieuw volledig leeggeroofd. “Op wat pruiken na ben ik alles kwijt”, zei Miss Travestie Antwerpen 2017 aan Gazet van Antwerpen.
Dimitry De Gheselle, beter bekend als Chatteloe, trad met oudjaarsnacht op in Antwerpen. Na een optreden in Hasselt reed hij naar Antwerpen om er het nieuwe jaar te vieren.
 
Toen hij na het feestgedruis thuis de auto wilde leegmaken, merkte hij dat er vanalles verdwenen was. "Een grote koffer met showkleren, juwelen, schoenen, mijn make-up koffer, mijn laptop..." De dieven gingen met spullen ter waarde van duizenden euro's aan de haal. 
 
Op nieuwjaarsdag plaatste Chatteloe een oproep op Facebook, daarop kwam heel wat medeleven van vrienden en collega's. "Dat deed deugd en gaf me de kracht om door te gaan." Daarnaast hielpen ze Chatteloe ook uit de nood zodat hij de dagen na de diefstal kon blijven optreden.
 
"De mensen hebben geen besef hoeveel mijn kostuums kosten, het is geen carnavalskledij. De collectie die ik in de loop van mijn carrière heb opgebouwd, vervang je niet zo maar", zegt Chatteloe aan ZiZo. Ondertussen werd de make-upkoffer in de buurt van het MAS teruggevonden. De inhoud van de koffer was wel vernield door de regen. Van de dieven is er nog geen spoor.
 
Chatteloe staat dit jaar dertien jaar op de planken. "Voor mijn publiek zal ik blijven stralen, met of zonder dure juwelen", besluit hij strijdvaardig. 
Bron: 

Eigen verslaggeving, Gazet van Antwerpen

Lees meer over: 


Hier niet op klikken aub