VIDEO | Sven vertelt over seksbuddy's in Sensoa-campagne 'Ik Weet Wat Ik Doe'

13/09/2017 - 21:54
Beeld: Sensoa
In het nieuwe filmpje van Sensoa vertelt Sven (29) over zijn leven, seks, uitgaan en avontuur. Hij heeft vijf seksbuddy's. Sven kiest bewust voor seks met mannen die hij leuk vindt. Hij vindt zijn gezondheid belangrijk en zegt zelf: "je eigen leven verdient respect".

Met de campagne 'Ik Weet Wat Ik Doe' sensibiliseert en informeert Sensoa over seksuele gezondheid aan de hand van diverse getuigenissen. Dit nieuwe filmpje met Sven, met daaronder het uitgeschreven interview, is inmiddels het tiende verhaal dat je op www.mannenseks.be kan nalezen.

Voorsmaakje

Na enkele korte relaties en een relatie van anderhalf jaar is Sven opnieuw single en klaar voor een open relatie. "Ik ben niet vies van seks, ik neem wel eens deel aan een seksparty, gebruik wel eens verantwoord chems en ik heb vijf seksbuddy's.", vertelt Sven. Wie meer wil weten kan de volledige getuigenis op deze webpagina terugvinden.

Affiches

De affiches van 'Ik Weet Wat Ik Doe' zijn te zien in het homo-uitgaansleven. Daarnaast verschijnen banners op websites en advertenties in homotijdschriften. Affiches en folders kunnen besteld worden via de online shop van Sensoa. Banners van de campagne kan je aanvragen via [email protected].

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub