B Curious: een event in het teken van biseksualiteit en seksuele fluïditeit

11/06/2017 - 00:16
Op zaterdag 23 september 2017 organiseert de werkgroep biseksualiteit van çavaria samen met Wel Jong Niet Hetero en Holebihuis Vlaams-Brabant het allereerste evenement in Vlaanderen dat volledig draait rond biseksualiteit en seksuele fluïditeit: B Curious Niet toevallig is het net dan International Bi Visibility Day.

"Ben je bi, pan, queer, omni, poly of heteroflexibel? Hou je wel van het begrip bi+? Of ben je dat hokjesdenken net helemaal beu? Dan ben je bij B Curious aan het juiste adres!", motiveren çavaria, Wel Jong Niet Hetero en Holebihuis Vlaams-Brabant potentiële deelnemers aan. B Curious vindt plaats op International Bi Visibility Day, de Internationale Dag voor Bi-Zichtbaarheid op 23 september.

Via creatieve werkwinkels wordt er nagedacht over wat seksuele fluïditeit eigenlijk betekent. "We onderwerpen de Kinsey-schaal aan een kritische blik, zoeken naar originele en frisse manieren om biseksualiteit zichtbaar te maken en laten ons betoveren door de muziek die de queer wereld voor eens en voor altijd heeft veranderd."

Medewerkers

"Ben je lid van een holebi- of transgendervereniging en weet je vaak niet goed hoe je bi-personen kan bereiken? Via gezellige keuvel- en netwerkmomenten biedt B Curious het ideale platform om in dialoog te gaan met bi+-personen. Kom te weten hoe jij als vereniging of huis nog inclusiever kan zijn en iedereen zich bij jou welkom kan voelen! Kom daarnaast meer te weten over relatievormgeving en consent culture, en verbreedt je kennis over het kruispunt tussen genderidentiteit en seksuele oriëntatie."

Praktische informatie op Facebook.

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub