VIDEO | Vier mee 90 jaar Will Ferdy

02/03/2017 - 07:59
Beeld: ZiZo
Will Ferdy
Holebipionier Will Ferdy wordt op 9 maart 90 jaar. Dat viert hij met een 'Lunch & Concert' in Anwerpen.

Op zondag 12 maart viert Will Ferdy zijn 90ste verjaardag met een 'Lunch & Concert' in het Lindner Hotel in Antwerpen. Op de twaalfde verdieping, met een prachtig uitzicht over Antwerpen.
 
De lunch bestaat uit een buffet met koude en warme gerechten en desserten. Er zijn gastoptredens van Lissa Lewis, Jurgen De Smet, Yvette Ravell, Lilly West, de Melando's, Phil Hunter, Mark Riské, Danny Sinclair, Bobby Setter, Patrick Fakkel en Johan Bracke
 
Ze zullen allemaal liedjes van Will Ferdy vertolken. Ook hijzelf zal enkele liedjes zingen. Will Ferdy, pseudoniem van Werner Ferdinande, startte in 1948 met zijn professionele zangcarrière. In 1970 was hij de eerste Bekende Vlaming avant la lettre die zijn coming-out deed. In 2014 stopte hij met zingen, maar op 12 maart maakt hij een uitzondering. 
 
Fans zij welkom. Reserveren kan tot 4 maart via [email protected] met vermelding van naam, adres en aantal deelnemers. De toegangskaarten worden toegestuurd, waarna deze kunnen betaald worden via overschrijving. De lunch met concert kost 55 euro. 

Bron: 

Showbizzsite.be, eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub