Homokoppel verlooft zich tijdens 'Beauty and the Beast'

28/12/2016 - 23:24
Tijdens een voorstelling van 'Beauty and the Beast' heeft Lorenzo Martens zich verloofd met Sander Gerritsen.

"Ik wou altijd al iets heel speciaal doen voor mijn vriend Sander", vertelt een dolgelukkige Lorenzo Martens. "Sander is een enorme fan van de musical 'Beauty and the Beast' en omdat ik mijn aanzoek groot wou aanpakken, contacteerde ik Marmalade, het productiehuis achter de musical. Het productieteam was meteen bereid om mee te werken en de musical voor ons een nog betoverender einde te geven."
 
"'Beauty and the Beast' is immers een van de populairste sprookjes van het moment, maar het heeft eveneens een mooie betekenis in onze relatie. Mijn vriend deed een aantal jaar geleden auditie bij 'Holland's Got Talent' en zong 'If I Can’t Love Her' bij de audities. Dit is een nummer uit de musical. Ik was toen werkzaam in de productie van het programma en zo is de vonk overgeslagen…"
 
Tijdens het slotapplaus ging Lorenzo het podium op en vroeg hij zijn niets vermoedende vriend ten huwelijk. Zowel de cast als het verraste publiek reageerde uitbundig. Het verloofde stel kreeg vervolgens een glas champagne om na te genieten achter de schermen. Er waren zo'n 3000 aanwezigen die avond, onder wie Josje Huisman en Jan Schepens.
 
'Beauty and the Beast' speelt nog tot 2 januari. Info en tickets

Bron: 

Eigen verslaggeving