PrEP

PreP-pillen
Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) en Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid Sensoa zijn tevreden dat vanaf 1 juni PrEP-middel Truvada wordt terugbetaald.
Maggie De Block
Vanaf 1 juni zal het RIZIV PrEP-middel Truvada terugbetalen. Truvada wordt al terugbetaald aan wie hiv heeft, maar voortaan ook als preventiemiddel tegen hiv bij homo- en biseksuele mannen. Dat...
Blauwe PrEP-pillen
Schotland gaat PrEP ter beschikking stellen voor homomannen. PrEP (pre-exposure prophylaxis) is een pil met hiv-remmers die een hiv-infectie kan voorkomen.
In 2016 is er een derde minder nieuwe hiv-diagnoses vastgesteld in Engeland ten opzichte van 2015.
Welke LGBT-verhalen markeerden 2016 in België? Welke kernwoorden hebben we onthouden? Welke stormen overstegen het spreekwoordelijk glas water? Waren er trends waar te nemen?
Welke internationale LGBT-verhalen markeerden 2016? Welke kernwoorden hebben we onthouden? Welke stormen overstegen het spreekwoordelijk glas water? Waren er trends waar te nemen?
Op Wereldaidsdag, 1 december, vraagt çavaria de invoering van PrEP in België. PrEP is een bijkomend strijdmiddel tegen hiv en aids en is doeltreffend voor terugdringen van hiv bij homo's en bi...

Pagina's

Hier niet op klikken aub