Indonesië

Vlag van Nederland
COC Nederland is bezorgd over de holebifobie en transfobie die tegenwoordig vaak tot uiting komt in Indonesië. De LGBT-organisatie wil dat Nederland dit aankaart bij de Indonesische autoriteiten.
Tito Karnavian
Human Rights Watch beschuldigt de politie in Indonesië ervan 'antihomohysterie' aan te moedigen. De voorbije maanden komen onrustwekkende berichten uit Indonesië. ...
Carl XVI Gustaf
Koning Carl XVI Gustaf van Zweden heeft in Indonesië de situatie van homo's in de provincie Atjeh aangekaart. Een jong homokoppel kreeg er maandag 85 stokslagen...
Vlag van Jakarta
De politie van Jakarta in Indonesië heeft 141 mannen opgepakt in een fitnesszaak op verdenking van het houden van een homoseksfeest. De raid is uitvoerig in beeld gebracht.
Vlag van Atjeh
Twee jongemannen krijgen niet 80 maar 85 zweepslagen omdat ze seks hadden met elkaar. De provincie Atjeh in Indonesië bestraft homoseks.
Vlag van de Verenigde Naties
Niet alleen Indonesië, ook Nedereland, de voormalige kolonisator van Indonesië, kreeg aanbevelingen van de Verenigde Naties op vlak van mensenrechten.
Vlag van Atjeh
Twee jongemannen krijgen tachtig zweepslagen omdat ze seks hadden met elkaar. De provincie Atjeh in Indonesië bestraft homoseks.

Pagina's