Indonesië

Vlag van Jakarta
De politie van Jakarta in Indonesië heeft 141 mannen opgepakt in een fitnesszaak op verdenking van het houden van een homoseksfeest. De raid is uitvoerig in beeld gebracht.
Vlag van Atjeh
Twee jongemannen krijgen niet 80 maar 85 zweepslagen omdat ze seks hadden met elkaar. De provincie Atjeh in Indonesië bestraft homoseks.
Vlag van de Verenigde Naties
Niet alleen Indonesië, ook Nedereland, de voormalige kolonisator van Indonesië, kreeg aanbevelingen van de Verenigde Naties op vlak van mensenrechten.
Vlag van Atjeh
Twee jongemannen krijgen tachtig zweepslagen omdat ze seks hadden met elkaar. De provincie Atjeh in Indonesië bestraft homoseks.
Logo parlement
Het Parlement van de Federatie Wallonië-Brussel steunt formeel de Yogyakarta-beginselen. Deze roepen op rekening te houden met seksuele oriëntatie en genderidentiteit.
Vlag van de Verenigde Naties
Indonesië moet beter presteren op het vlak van mensenrechten voor holebi's en transgenders. Dat zeggen de Verenigde Naties...
Raf Van Puymbroek krijgt kussen van de ereheren tijdens de Mister Gay Belgium-finale
Raf Van Puymbroeck (22) vertegenwoordigt België bij Mister Gay World 2017. Hij neemt het in Madrid en Maspalomas op tegen twintig andere gays uit de hele wereld.

Pagina's

Hier niet op klikken aub