adoptie

Baby en vinger
Vijf maanden geleden beviel Yelle (27) van een dochter. Hij is naar eigen zeggen de eerste transman in België die zwanger was en is bevallen. Hij moest zijn transitie even opschorten, maar voelde...
Vlag van Ontario
De provincie Ontario in Canada heeft een wet aangenomen die het ontkennen van de eigen genderidentiteit van een kind ziet als een grond om het kind uit een gezin weg te halen.
Gedeelde brief
Moederdag is voor moeders, vaderdag voor vaders, vindt Marleen De Schutter. Ze stuurde MNM-radiopresentator Tom De Cock een brief.
Kay Ivey
Adoptieagentschappen in de Amerikaanse staat Alabama mogen voortaan holebikoppels weigeren als kandidaat-adoptieouders indien dit indruist tegen hun filosofisch-religieus profiel.
Nico en Rutger
"We zijn zwanger", vertellen Nico en Rutger, een youtubend koppel. Hun adoptie-aanvraag is goedgekeurd...
Flip Feyten, Jonas Roelens, Elwin Hofman, Paul Borghs
Het was nog niet eerder gedaan: een boek schrijven over homoseksualiteit in wat nu het Koninkrijk België is, te beginnen in de late Middeleeuwen.
Vlag van Virginia
Democratisch gouverneur van de Amerikaanse staat Virginia Terry McAuliffe heeft zijn veto gesteld tegen een wet die adoptieagentschappen toelaat holebikoppels als kandidaat-adopitieouders te weigeren...

Pagina's